TA Mediteran

.....              
   
               
   
       
   
       
   
       
   
 
   
 

во Белградска Арена

финале 23.03.2014

 

Програма на патување 

23-24.03.2014 Скопје - Белград - Скопје

Поаѓање од Скопје во 07:00 часот. Состанок на група 15 мин, порано. Патувањето продолжува преку граничниот премин Табановце, влез во Србија. Пристигнување во Белград во попладневните часови. Слободно време за индивидуални активности. Почеток на концертот во 20.30часот. По завршувањето, состанок на групата и тргнување кон Македонија. Пристигнување во Скопје во утринските часови.

 

НАПОМЕНА: 

- патничко здравствено осигурување 150 мкд по лице

- За реализација на патувањето потребен е минимум од 40 патници. 

- За овој аранжман важат општите услови на патување на МЕДИТЕРАН

Новости

следете не

twinter rss

Контакт

Ул: Ванчо Прќе бб / 2000 Штип, Mакедонија
+389 32 397 001 | +389 70 210 219
e-mail:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Сервиси