TA Mediteran

Сопствен Закуп

 EARLY BOOKING 
20% попуст за целосна уплата до 01.02.2018
15% попуст за целосна уплата до 01.03.2018
10% попуст за целосна уплата до 01.04.2018

преземи во word
погледни каталог


ПИЕРИА | приватно сместување
 

ХАЛКИДИКИ | приватно сместување
 

ХАЛКИДИКИ | хотелско сместување
   
превоз ГРЦИЈА - ЛЕТО 2018 | ХАЛКИДИКИ секоја сабота  /  ПИЕРИА секоја недела Патни Информации
 Град на поаѓање  Mесто на поаѓање   Време на поаѓање
 Куманово:  (бензинска Макпетрол / Автопат) 04:15h ХАЛКИДИКИ
 Скопје:  (паркинг пред VIP хотел) 05:00h  Скопје-Калитеа | 326km / Автопат (Е-75)
 Штип:  (паркинг пред нова пошта) 05:15h  Скопје-Полихроно | 337km / Автопат (Е-75)
 Велес:  (бензинска Макоил, мотел Македонија)  05:45h  Скопје-Ханиоти | 341km / Автопат (Е-75)
 Прилеп:  (бензинска Лукоил) 05:15h  Скопје-Пефкохори | 345km / Автопат (Е-75)
 Неготино:  (бензинска Макпетрол) 06:10h  Трошоци во еден правец:
 Патaрини во Македонија (180ден)
 Патарини во Грција (1.80€)
 Струмица:  (бензинска Макпетрол / кружен тек) 06:00h
 Г.П. Богородица:  (бензинска Oкта / Богородица) 07:00h
 Поаѓање од ХАЛКИДИКИ:       Пефкохори 15:00 МК време / 16:00 ГР време ПИЕРИА
 Ханиоти 15:10 МК време / 16:10 ГР време  Скопје-Паралиа | 275km / (Автопат Е-75)
 Полихроно  15:20 МК време / 16:20 ГР време  Скопје-Олимпик бич | 279km / Автопат (Е-75)
 Калитеа  15:45 МК време / 16:45 ГР време  Скопје-Лептокарија | 300km / Автопат (Е-75))
 Поаѓање од ПИЕРИА:      Неи Пори 14:00 МК време / 15:00 ГР време  Скопје-Неи Пори | 310km / Автопат (Е-75))
 Лептокарија 14:20 МК време / 15:20 ГР време Трошоци во еден правец:
Патaрини во Македонија (180ден)
Патарини во Грција (5.20€)
 Олимпик бич 15:00 МК време / 16:00 ГР време
 Паралиа 15:20 МК време / 16:20 ГР време

Новости

следете не

twinter rss

Контакт

Ул: Ванчо Прќе бб / 2000 Штип, Mакедонија
+389 32 397 001 | +389 70 210 219
e-mail:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Сервиси