TA Mediteran

Грција


 Превоз - ГРЦИЈА / Лето 2019  


 ХАЛКИДИКИ

Касандра (I-крак)
(Неа Флогита / Дионисиос / Неа Потидеа / Афитос / Калитеа / Криопиги / Полихроно / Ханиоти / Пефкохори)
секоја САБОТА од 18.05 до 28.09.2019 год


Ситониа (II-крак)
(Геракини / Метаморфозис / Псакудиа / Никити / Неос Мармарас)
секоја САБОТА од 18.05 до 28.09.2019 год


35€ за возрасни / 25€ за деца до 12 год. / повратен билет

25€ за возрасни / 20€ за деца до 12г / еден правец

Време на поаѓање по градови од МАКЕДОНИЈА
 Град на поаѓање  Mесто на поаѓање   Време на поаѓање
 Куманово  (бензиска Макпетрол - автопат) 04:15h
 Скопје:  (паркинг пред WIP хотел / наспроти саем) 05:00h
 Штип:  (паркинг пред нова пошта) 05:15h
 Прилеп:  (бензинка Лукоил, на влезот) 05:15h
 Велес:  (бензиска, мотел Македонија)  05:45h
 Струмица:  (бензиска Макпетрол - кружен тек) 06:00h
 Неготино:  (бензиска, Макпетрол)  06:15h
 Удово:  (бензиска, Макпетрол) 07:00h
 Г.П. Богородица   (бензиска, Oкта / Богородица) 07:30h
Поаѓање од ГРЦИЈА 
 Пефкохори  (на булеварот пред Лемони) 15:00 по МК време / 16:00 по ГР време
 Ханиоти:  (на главниот влез пред Лемони) 15:10 по МК време / 16:10 по ГР време
 Полихроно:  (на главниот влез кај семафорите) 15:20 по МК време / 16:20 по ГР време
 Калитеа:  (на главниот булевар) 15:45 по МК време / 16:45 по ГР време
 Потидеа:  (на булеварот) 16:00 по МК време / 17:00 по ГР време
 Неос Мармарас:  (пред вилата) 15:00 по МК време / 16:00 по ГР време
 Никити:  (кај пристаништето)  15:10 по МК време / 16:10 по ГР време
 Псакудиа:   (на главниот влез) 15:30 по МК време / 16:30 по ГР време
 Метаморфозис:  (пред хотел Golden Beach) 15:40 по МК време / 16:40 по ГР време
 Геракини:  (на влезот) 15:50 по МК време / 16:50 по ГР време
НАПОМЕНА:  15мин пред поаѓање, состанок на групата.

ПИЕРИА


(Паралиа / Олимпик Бич / Лептокарија / Неи Пори ) 

секоја НЕДЕЛА од 19.05 до 29.09.2019 год

          

35€ за возрасни / 25€ за деца до 12 год. / повратен билет

25€ за возрасни / 20€ за деца до 12г / еден правец

Време на поаѓање по градови од МАКЕДОНИЈА
 Град на поаѓање  Mесто на поаѓање   Време на поаѓање
 Куманово  (бензиска Макпетрол - автопат) 04:15h
 Скопје:  (паркинг пред WIP хотел / наспроти саем) 05:00h
 Штип:  (паркинг пред нова пошта) 05:15h
 Прилеп:  (бензинка Лукоил, на влезот) 05:15h
 Велес:  (бензиска, мотел Македонија) 05:45h
 Струмица:  (бензиска Макпетрол - кружен тек) 06:00h
 Неготино:  (бензиска, Макпетрол)  06:15h
 Удово:  (бензиска, Макпетрол) 07:00h
 Г.П. Богородица   (бензиска, Oкта / Богородица) 07:30h
Поаѓање од ГРЦИЈА 
 Неи Пори:                        (пред нашите вили) 14:00 по МК време / 15:00 по ГР време
 Лептокарија:                  (зад вила Vangelis) 14:20 по МК време / 15:20 по ГР време
 Олимпик Бич:                           (автобуска постројка на влезот) 15:00 по МК време / 16:00 по ГР време
 Паралиа:                         (зад вилите кај стадионот) 15:20 по МК време / 16:20 по ГР време
 НАПОМЕНА:  15мин пред поаѓање, состанок на групата.

 Резервирајте на тел: 032/397-001 или на e-mail: booking@mediteran.mk  

  погледнете понуди / Лето 2019 - Грција
погледнете галерија / Наши Возила
 
 

Новости

следете не

twinter rss

Контакт

Ул: Ванчо Прќе бб / 2000 Штип, Mакедонија
+389 32 397 001 | +389 70 210 219
e-mail:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Сервиси