TA Mediteran

Грција

Градот Волос e на само 407 км од Скопје, со својата совршена местополопжба, комбинација на море, прекрасни плажи, планина и средоземна клима, со безброј таверни, познати ноќни клубови, кафетерии, брендирани бутици... Прекрасна и НОВА туристичка дестинација за Македонија.

Новости

следете не

twinter rss

Контакт

Ул: Ванчо Прќе бб / 2000 Штип, Mакедонија
+389 32 397 001 | +389 70 210 219
e-mail:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Сервиси