TA Mediteran

Еднодневни патувања

Маврово / еднодневна

термин: 31.01.2021 (недела) | 650мкд

Еднодневно скијање
Маврово


Поаѓање од: Штип / Скопје .

 

Поаѓање од Штип во 07:00 часот пред нова пошта. Од Скопје во 08:00 Hotel VIP. Пристигнување во Маврово. Маврово е сместено во рамките на најголемиот национален парк во Македонија — Националниот парк Маврово — на јужниот брег на Мавровското Eзеро. Сместено е под падината на планината Бистра на надморска височина од 1240 метри, со што тоа претставува планинско село. За оние кои сакаат скијање на различен начин, ски центарот нуди единствена можност да се обидете со крос- кантри, алпско, како и интересни тури за турно скијање. Можете да ги испробате своите вештини на неколку патеки.

    

 

Цена на аранжманот: 650мкд

 

Во цената на аранжманот е вклучено:

  • Превоз на наведената релација со високотуристички автобус или минибус;

Во цената на аранжманот НЕ е вклучено:

  • Патничко осигурување (незадолжително) - 100мкд.

За реализација на аранжманот, потребно е минимум 20 патници. 

За овој аранжман важат Општите услови на патување на МЕДИТЕРАН и СКТМ.

следете не

twinter rss
Ул: Ванчо Прќе бб / 2000 Штип, Mакедонија
+389 32 397 001 | +389 70 210 219
e-mail:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.