TA Mediteran

Еднодневни патувања

Попова Шапка / еднодневна

термин: 10.01.2021 (недела) | 500мкд

Еднодневно скијање
Попова Шапка


Поаѓање од: Штип / Скопје .

 

Поаѓање од Штип во 07:00 часот пред нова пошта. Од Скопје во 08:00 Hotel VIP. Пристигнување во Попова Шапка. Попова Шапка е еден од најстарите и најголеми ски-центри во Македонија, кој датира уште од 1947 година и е распослан на падините на една од највисоките планини во Македонија, Шар Планина. Сместен на надморска висина од 1.800 м, се одликува со голем број сончеви денови и со снежна покривка погодна за квалитетно скијање од крајот на ноември до април. Ски-центарот е доста атрактивен затоа што Шар Планина ја карактеризираат голем број врвови со над 2.500 м надморска висина.

    

 

Цена на аранжманот: 500мкд

 

Во цената на аранжманот е вклучено:

  • Превоз на наведената релација со високотуристички автобус или минибус;

Во цената на аранжманот НЕ е вклучено:

  • Патничко осигурување (незадолжително) - 100мкд.

За реализација на аранжманот, потребно е минимум 20 патници. 

За овој аранжман важат Општите услови на патување на МЕДИТЕРАН и СКТМ.

следете не

twinter rss
Ул: Ванчо Прќе бб / 2000 Штип, Mакедонија
+389 32 397 001 | +389 70 210 219
e-mail:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.