TA Mediteran

Црна Гора

Превоз ЦРНА ГОРА - Лето2021

 Превоз | ЦРНА ГОРА | Лето 2021

(Бар / Суто Море / Чањ / Петровец / Свети Стефан / Бечичи / Будва)

 термини во јули:  17 - 24 - 31  |  термини во август:  07 - 14 


45€ за возрасни / 35€ за деца до 10 год. / повратна

35€ за возрасни / 25€ за деца до 10 год. / еден правец

Време на поаѓање по градови од МАКЕДОНИЈА
 Град на поаѓање  Mесто на поаѓање   Време на поаѓање
 Штип:  (паркинг пред нова пошта) 22:15h
 Велес:  (бензиска Макпетрол - кружен) 23:00h
 Куманово:  (бензиска Макпетрол - автопат) 23:00h
 Скопје:  (паркинг пред ВИП хотел / наспроти саем) 23:45h
Поаѓање од ЦРНА ГОРА
 Будва:   15:00h
 Бечичи:   15:15h
 Свети Стефан:   15:30h
 Петровец:   15:45h
 Чањ:   16:00h
 Суто Море:   16:15h
 Бар:   17:15h
 НАПОМЕНА:  15мин пред поаѓање, состанок на групата.

 Резервирајте на тел: 032/397-001 или на e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  

  Погледнете понуди / Лето 2021 Црна Гора
Погледнете галерија / Наши Возила
 
 

следете не

twinter rss
Ул: Ванчо Прќе бб / 2000 Штип, Mакедонија
+389 32 397 001 | +389 70 210 219
e-mail:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.