TA Mediteran

Медитеран - Травел СервиС 

Назив на правно лице
Друштво за производство, трговија, туризам, и транспорт Медитеран-Агент ДОО, 
скратено име: МЕДИТЕРАН, заштитено име: MeDITeRAN - Complete Tourist ServiceS


Адреса: 
Република Северна Македонија
2000 Штип, ул. Ванчо Прке 121 / зграда Кубус, приземје
тел:+389/32/397-001, моб: 070/210-219, моб: 074/201-219
е-маил:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. / This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
веб стр: www.mediteran.mk / www.mediteran.us


Правен субјект  Друштво со ограничена одговорност - доо


Даночен број:  4029001121696  /  Матичен Број:  5554918


Историјат

Медитеран... име со долгогодишно искуство во туризмот…а воедно и една од најстарите агенции во Македонија...Основана е на 01 Ноември 1991год, чиj сопственик е господинот Ванчо Ефтимов.
Медитеран поседува лиценца `А` за вршење туристичка дејност, одобрена од Министерството за економија на Република Македонија како и полиса за Осигурување на одговорност од дејност на вредност до 100 000еур. Лоцирана е во атрактивниот центар на градот во сопствени простории на 30м2 со 4 вработени и обучени, високо образовани лица. 
Медитеран, туристичката агенција од 1998год е постојана членка на IATA- Меѓународна и единствена, светска асоциjација за авионски превоз со единствен регистарски код, директно поврзани со резервационен систем AMADEUS. Две лица од нашите вработени поседуваат сертификати за завршени IATA курсеви за резервација и издавање на авио билети. Медитеран е овластен застапник за продажба и издавање на билети на реномирани авио компании мегу кои се: Austrian Airlines, Adria Airways, Croatia Airlines, Swiss, Bugaria Air, Jat, Malev, CSA, Skywings, Turkish Airlines ...Медитеран е членка на АТАМ (Асоцијација на туристичките агенции на Македонија) и член на СКТМ (Стопанска комора за туризам на Македонија). 
Агенцијата во своето работење се занимава и со резервација на Хотелски услуги, Автобуски превоз во земјава и странство, полиси за Осигурување, посредување на визи, изнајмување на возила, минибуси и автобуси и други туристички услуги како.. комплетен туристички сервис...


НАШИ ВОЗИЛА
   
   
MAN Lions Coach R08
    59+1+1 седишта
2005 година
2TV-DVD-CD-MP3-AC-WC
   

ISUZU QBus   OPEL Vivaro 
28+1+1 седишта
2007 година
AC-DVD-CD-MP3-comfort
  8+1 седишта
2007 година
AC-DVD-CD-MP3-comfort
 
     

Новости

следете не

twinter rss

Контакт

Ул: Ванчо Прќе бб / 2000 Штип, Mакедонија
+389 32 397 001 | +389 70 210 219
e-mail:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Сервиси