TA Mediteran

.....              
   
       
   
       
 
 
   
   
   

Хотел Дата 1 Дата2 Дата 3 Дата 4 Дата 5 Дата 6 Дата 7 Дата 8  Дата 9
Хотел Дата 1 Дата 2 Дата 3 Дата 4 Дата 5 Дата 6 Дата 7 Дата 8 Дата 9

 

Тест Табела 2 


Хотели Дата 1 Дата2 Дата 3 Дата 4 Дата 5 Дата 6 Дата 7 Дата 8  Дата 9

Хотел 1

Дата 1 Дата 2 Дата 3 Дата 4 Дата 5 Дата 6 Дата 7 Дата 8 Дата 9
 
  Дата 10 Дата20 Дата 30 Дата 40 Дата 50 Дата 60 Дата 70 Дата 80 Дата 90

Хотел 20

Дата 10 Дата 20 Дата 30 Дата 40 Дата 50 Дата 60 Дата 70 Дата 80 Дата 90

 

  • Значи Никола цело време ако си сакала табелата да стои на средина си треба само да ја селектираш цела и да одеш во параграфот за (лево,десно,средина,целосно) и да одбереш средина...
  • Потоа влегуваш во Table cell Propertis каде одбираш:
  • Под General:  Vertical Alignment - center ; Alignment - center ; Scope: column и најглавно најдоле кај копчето update имаш dropsown: и одбираш дали се однесува за една колуна и ред или за целоснона колуна и ред.
  1. Значи внатре и одредуваш ширина и висина на табелата
  2. Значи карактерите (буквите секогаш ти се на средина)
  3. Значи кога дуплираш еден ред автоматски ти е подесен од претходниот ред...
  4. Значи слободно можеш да бришш и додаваш нови работи.
  • + цело време табелите се во ред само треба да науциш како да го работи едиторот за табели ... значи еве Никола повели автоматизирани табели
  • најдобро е да ја користиш првата табела зависи од хотелите или вилите.
  • Значи со 2.5.7 е вака update  со табелите ...

Значи во 3.3 верзија е многу полесно со табелите 
Значи сега за сега работи вака јас ти одбар одличен темлејт каде ќе бидеш презадоволен и овој ќе биде нула за тој ... 

Значи ке ти ја изработам бесплатно 3.3 верзија.
Додека ќе биде наплатено само за обука што е нормално.

 

Почната ти е новата страница да знаеш и нека биде изненадување бидејки сум подобар дизајнер од тебе - остај на мене ако сакаш да имаш најдобра њеб страница за туризам. 

 


Број на Патници


ПОДАТОЦИ НА АРАНЖМАНОТ

ПОДАТОЦИ ЗА УПЛАТА
Вид на Плаќање
Плаќањето е исклучиво во денарска противредност по куповниот курс на деловната банка за откуп на девизи од девизниот пазар ( т.е. продажен курс према организаторот)
Банкови Сметки:
200 00 177 483 28 54 Стопанска Банка
Слободно посетете не во ТА Медитеран и веродостојно ќе ве услужиме.


ДОГОВОР НА ДОВЕРБА:

Општите услови на патувањето се составен дел од договорот.

Изјавувам дека сум запознат со програмата и со општите услови на патување и дека во целост ги прифаќам.

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ
Адреса: Ванчо Прќе ББ 2000 Штип / Телефон: +389 32 397 001 / Е-пошта: contact@mediteran.mk

Новости

следете не

twinter rss

Контакт

Ул: Ванчо Прќе бб / 2000 Штип, Mакедонија
+389 32 397 001 | +389 70 210 219
e-mail:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Сервиси