TA Mediteran

Font Size

SCREEN

Profile

Layout

Menu Style

Cpanel
Сопствен Закуп

ЛETO 2024 - ГРЦИЈА


преземи word
преземи слики

 

Early Booking.. попусти
10% попуст за уплата до 01.02.24  |  5% попуст за уплата до 01.04.24

 
 
ПИЕРИА | приватно сместување
ЛЕТО 2024 / Вила Savvidis - Паралиа
 

ХАЛКИДИКИ | приватно сместување I и II крак
ЛЕТО 2023 / Вила Blue Dream - Калитеа
II крак ЛЕТО 2023 | Вила Parthenon - Неос Мармарас

  Халкидики | хотелско сместување  
  ЛЕТО 2023 / Хотел Pilalidis 3* - Пефкохори ЛЕТО 2023 / Хотел Ammon Garden 3* - Пефкохори  
   
Превоз ГРЦИЈА - ЛЕТО 2024 | ХАЛКИДИКИ секоја сабота  /  ПИЕРИА секоја недела Патни Информации
45€ повратна / 35€ еден правец - возрасни / 35€ за деца до 12 год, повратна
 Град на поаѓање  Mесто на поаѓање   Време на поаѓање
 Куманово:  (бензинска Макпетрол / Автопат) 04:15h ХАЛКИДИКИ
 Скопје:  (паркинг пред VIP хотел) 05:00h  Скопје-Калитеа | 326km / Автопат (Е-75)
 Штип:  (паркинг пред нова пошта) 05:00h  Скопје-Полихроно | 337km / Автопат (Е-75)
 Велес:  (бензинска Макоил, мотел Македонија)  05:45h  Скопје-Ханиоти | 341km / Автопат (Е-75)
 Неготино:  (бензиска Макпетрол-автопат) 06:15h  Скопје-Пефкохори | 345km / Автопат (Е-75)
 Г.П. Богородица:  (бензинска Oкта / Богородица) 07:00h  Трошоци во еден правец:
 Патaрини во Македонија (430ден)
 Патарини во Грција (2.30€)
 
   
 Поаѓање од ХАЛКИДИКИ:       Пефкохори 14:00 МК - 15:00 ГР време ПИЕРИА
 Ханиоти 14:10 МК - 15:10 ГР време  Скопје-Паралија | 275km / Автопат Е-75)
 Полихроно  14:20 МК - 15:20 ГР време  Скопје-Олимпик бич | 279km / Автопат (Е-75)
 Калитеа  14:40 МК - 15:40 ГР време  Скопје-Лептокарија | 300km / Автопат (Е-75)
 Потидеа 15:00 МК - 16:00 ГР време  
 Поаѓање од ПИЕРИА:      Неи Пори 15:00 МК - 16:00 ГР време  Скопје-Неи Пори | 310km / Автопат (Е-75)
 Лептокарија 15:20 МК - 16:20 ГР време Трошоци во еден правец:
Патaрини во Македонија (430ден)
Патарини во Грција (5.20€-7.10€)
 Олимпик бич 16:00 МК - 17:00 ГР време
 Паралија 16:15 МК - 17:15 ГР време

следете не

twinter rss
Ул: Ванчо Прќе бб / 2000 Штип, Mакедонија
+389 32 397 001 | +389 70 210 219
e-mail:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.