TA Mediteran

Font Size

SCREEN

Profile

Layout

Menu Style

Cpanel
Наем на возила

Наем на возила

 

Медитеран - Травел  /  Rent a Bus & Minibus

Почитувани клиенти,
Како дел од нашата понуда Ви го нудиме и нашиот возен парк (за сите ваши потреби) со најразличен вид на седишта и тоа: 60+1 / 59+1 / 21+1 / 8+1 /. Возилата и возачите ги поседуваат сите потребни лиценци и сертификати за превоз на патници во Внатрешен и Мегународен сообраќај. 
Информации за цени и резервации на 070/210-219 или на e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

 

 Возен парк - MeDITeRAN

 

MERCEDES TRAVEGO L
59+1 Lux Line седишта
    2010 година / euro 5   распоред на седишта

 
SETRA  S 516 HD/2
53+2+1 седишта
    2016 година / euro 6   распоред на седишта 

MAN Lion's Coach R08
   59+1+1 седишта
2005 година / euro 3
Комплетно опремен.. клима / wc / 2tv-dvd-cd-mp3/ фрижидер / комфорт


распоред на седишта

Mercedes Sprinter 519 CDI
VIP Class 2019 година / euro 6

21+1 анатомски седишта

  tv-dvd / 2 клими (напред и назад) USB на секое седиште / простор за багаж распоред на седишта

Mercedes Sprinter 516 CDI
2011 година / euro 5
21+1 анатомски кожени седишта
2 tv-dvd-cd-mp3 / 2 клими (напред и назад) USB на секое седиште / простор за багаж

  OPEL Vivaro 
8+1 седишта

2007 година / euro 4
AC-DVD-CD-MP3-comfort
 
 

следете не

twinter rss
Ул: Ванчо Прќе бб / 2000 Штип, Mакедонија
+389 32 397 001 | +389 70 210 219
e-mail:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.