TA Mediteran

Font Size

SCREEN

Profile

Layout

Menu Style

Cpanel
Oглас за работа

Медитеран -  Травел СервиС
oбјавува оглас за работни позиции:

А

АГЕНТ за продажба на туристички услуги во агенцијата во Штип (2 работни места)

ШОФЕР со (D) категорија (за автобус/минибус) за потребите на агенцијата (2 работни места)

ВОДИЧ или ПРИДРУЖНИК за водење на смени за одмор во ГРЦИЈА за Лето 2023 секоја Сабота и Недела

 

ОПШТИ УСЛОВИ: 
-
Високо образование;
- Активно познавање на Англиски јазик;
- Работно искуство мин.  една Година;
Активно работење со компјутерски програми: "Open office" и "Microsoft office"
- Сертификат за професионален возач и картица (за огласот за ШОФЕР)
- Лиценца и Легитимација (за огласот за ВОДИЧ или ПРИДРУЖНИК)

А

ДОПОЛНИТЕЛНИ УСЛОВИ И ПРЕДНОСТИ: 
- Предходно работно искуство во туристички агенции;
- Комуникативност, Лојалност, Доверливост;
Активно работење на "GDS Galileo" или "GDS Amadeus"
- Препораки од предходни работни места.

А

НАПОМЕНИ:
- Доколку се пронаоѓате во описот погоре и сакате да бидете дел од нашиот тим, своето (CV-со слика) и евентуални препораки, треба да ги испратите исклучиво и само по електронски пат (e-mail),
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
- Соодветните апликанти, ќе бидат повикани на дополнителни разговори.
- Несоодветните апликации согласно конкурсот, нема да се разгледуваат.
- Конкурсот е отворен, до пополнување на слободните работни места.
- Нудиме одлични услови за работа, редовен работен однос, редовна и одлична плата !! Потрудете се да бидете дел од нашиот тим.

следете не

twinter rss
Ул: Ванчо Прќе бб / 2000 Штип, Mакедонија
+389 32 397 001 | +389 70 210 219
e-mail:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.